Transport interurban.
Executam transport auto de marfa la orice adresa din Bucuresti la cele mai bune tarife si in cel mai scurt timp pentru ca avem masina disponibila la orice ora,in orice zi a saptamanii..Transport national.
Executam transport de marfa intern la orice adresa din tara cu plecare in Limita de Greutate de 2,000 Kg; Volum = 25 m3; L = 5 ml ; l = 2,05 ml; h = 2,30 ml.
din Bucuresti si din imprejurimilie acestuia in timp util si costuri reduse. Asiguram transport de marfa intern in regim de urgenta ( non-stop).Transport international.
Organizam transport international de marfa pe intreg teritoriul Uniunii Europene,
in Limita de Greutate de 1.800 Kg;
Volum = 25 m3; L = 5 ml;l = 2,05 ml;h = 2,30 ml. Putem oferi tarife de transport marfa competitive din tari precum Portugalia, Spania, Franta, Anglia, Belgia, Olanda, Germania, Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda, Italia, Austria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Slovenia, Croatia. Transporturile se executa in baza conventiilor internationale CMR.


Serviciu de Transport Rapid (STR)
STR este un seviciu de transport ce se efectueaza in regim de urgenta, intern si international, in orice zi a saptamanii, 24h din 24h.STR INTERN
Termenul de livrare al marfii,prin utilizarea acestui serviciu este de 6 pana la 12 ore(din momentul incarcarii),pentru orice localitate de pe teritoriul Romaniei.


STR INTERNATIONAL
Termenul de livrare al marfii,prin utilizarea acestui serviciu este de 24 pana la 48 de ore(din momentul incarcarii),pentru orice localitate de pe teritoriul UE.TARIFE
Preturile noastre sunt negociabile in functie de distanta parcursa, greutate marfa, volum marfa, frecventa curselor, termen de plata, etc.

Cere o cotatie de pret


KUBERA | SERVICII | PARTENERI | CONTACT

2009 © KUBERA EUROS TRANS | Confidentialitate